Peller Annáék forró éjszakája után különös dolgok történtek

Nyerő páros sztárok romantika Peller Anna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros talán legszerelmesebb párja Peller Anna és férje, Miki. Bevallottan azért vállalták ezt a játékot, hogy végre egy kis időt kettesben tudjanak tölteni, hiszen az utóbbi időben a gyereknevelés és a munka töltötte ki a mindennapjaikat.

Peller Anna színésznő és férje romantikázni indultak a sztárvillába, ezért vállalták el ezt a vetélkedőt. Úgy néz ki, össze is jön ez a tervük. Korábban is feltűnt már nekünk, hogy Anna és szerelme nem nagyon vesznek részt az esti közös mulatozásokon és most már biztosak vagyunk benne, hogy kihasználva az időt, az estéket inkább kettesben töltik.

Gabó és Ági távozásával

felaszabadult az elnöki lakosztály,

melyben egy óriási jacuzzi található. Gabóék Annáéknak adományozták egykori lakhelyüket, teret adva ezzel a romantikának.

Peller Anna és férje romantikus estéje után büdös volt az ágynemű Forrás: RTL Klub


A fülled és forró este után bűzös reggel következett...

Ahogy mondani szokták, minden jónak vége szakad egyszer. A romantikus éjszaka után Anna szerint

macska húgyszagú lett az ágyneműjük.

Hogy utána járjanak ennek a gyanús szagnak, megosztották a többiekkel is észrevételeiket. Kabát és Valkó Eszti párja természetesen azonnal a hálószobába siettek, hogy megfejtsék ezt a nem mindennapi rejtélyt.

"Úgy éreztem, állot szex szag van"

- mondta Kabát. Radócz szerint viszont valóban macska húgyszagú volt az ágynemű.

A szerelmes pár közös romantikus fürdőzős estéjére persze a lakótársak is kíváncsiak voltak, azonnal elkezdték őket faggatni. A fiúk Mikikét, a lányok pedig Annát. Mindent tudni akartak. Ennek a nagy faggatásnak az lett a vége, hogy a lányok bizony kivesézték a pasikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.