Ebben a házban találtak rá a Linkin Park énekesének a holttestére - Fotó!

Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles-i otthonában találtak rá Chester Bennington, a Linkin Park énekesének holttestére. Egy dolgozó fedezte fel a zenészt, egyből értesítette a rendőröket, akik rögtön kivonultak a házhoz. A helyszínelésről fotók is készültek. 

Helyi idő szerint reggel 9-kor vethetett véget az életének a Linkin Park frontembere, az otthonában találtak rá a holttestére. A családja nem tartózkodott a lakásban, ők a hírek szerint elutaztak egy közös vakációra, így maradt egyedül az énekes. Holttestére egy dolgozó talált rá, aki természetesen egyből értesítette a rendőrséget.

Ebben a házban lett öngyilkos Chester Bennington Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Grho

A helyszínt a hatóság emberei lezárták, miközben a munkálatok folytak, a zenész egyik barátja eltakarta a földszinti ablakot, hogy ne láthassák a kívülállók a bent zajló eseményeket. A helyszínelésről természetesen készültek fotók, ebben a házban követett el öngyilkosságot Chester Bennington.

Letakarták a földszinti ablakokat Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Grho

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.