Erdélyi Mónika új műsort kapott: ő lesz a Cukrászok házigazdája

Cukrászok Erdélyi Mónika Chili TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika már körülbelül 15 éve van képernyőn, és most egy nagyon új lehetőséget kapott: ő vezeti majd a Chilli TV-n futó Cukrászok című műsort!

Az emberek több mint 15 éve ismerték és szerették meg Erdélyi Mónikát, aki 9 évig vezette a nevével ellátott kibeszélőshow-t. Mónika ezután sem tűnt el a képernyőről, vezetett reggeli műsort is, de most egy egészen új lehetőséget kapott. A boldog tévés Facebook-oldalán jelentette be rajongóinak, hogy milyen öröm érte nem is olyan régen!

Erdélyi Mónika új műsort kapott Forrás: Femcafé

Új műsort kapott ugyanis Mónika a TV2 gasztrocsatornáján, a Chilli TV-n. A Cukrászok címet fogja viselni a produkció, aminek a forgatásait már meg is kezdték. Mónika új munkájának minden pillanatát élvezi, hamarosan pedig láthatjuk is a végeredményt: július végén ugyanis már adásba is kerül!

Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!

A híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.