Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatok

Forrás: life.hu -
Szabyest kizárás A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan.

Szabyest kameráink előtt kelt ki magából, amikor Domszky László a kizárásáról kérdezte. A fiatal előadót azért menesztették a jelöltek csoportjából, mert egy olyan szerzeménnyel indult, ami már kereskedelmi forgalomban van. De nem ez volt a legnagyobb problémája a kizárással, komolyan bírálta az MTVA-t.

Indulatosan feljetette ki véleményét A Dal című műsor készítőiről, elmondta, hogy szerinte egyáltalán nem voltak vele segítőkészek, nem támogatták a munkáját, színpadképet sem kapott, pedig életében először vett részt egy ilyen eseményen.

Szerinte annak a legerősebb a produkciója, aki mögött nagy támogatói háttér áll.

Elmondása szerint nem tudta tartani az iramot, valamint azt is nehezményezte, hogy a fellépőruháit és a koreográfiáját is visszadobták, pedig önköltségen, segítség nélkül oldotta meg a feladatot.

Bírálta társait is, úgy gondolja vannak olyan versenyzők is, akik nem érdemlik meg, hogy ott legyenek, ő ezeket "nővényeknek" nevezte. Véleménye szerint ő sokkal többet tett le az asztalra mint azok, akik jelenleg is versenyben vannak.

Megkerestük az MTVA-t, akik írásban válaszoltak kérdéseinkre, amit ITT el is olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.