Demcsák Zsuzsa tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető.

Zsuzsának ezt az oldalát nem láthatjuk a képernyőn, ezt megtartja a partikra. A csinos műsorvezető éppen a szabadságát tölti egy olasz síparadicsomban, ahol mindent belead a bulizásba. Egy nagy csapattal utazott el a műsorvezető, de úgy tűnik, ő a hangulatfelelős, és nagyon komolyan veszi a rábízott feladatot.

Demcsák Zsuzsa nagyon tud táncolni Forrás: tv2

A Mokka sztárja, ahogy meghallotta a zenét, mozogni kezdett a teraszon, láthatóan nem zavarta, hogy rengetegen vannak körülötte. Zsuzsa önfeledten táncolt, látszik, hogy remek ritmusérzéke van, amit eddig egyáltalán nem tudhattunk róla. Ezzel a műsorvezető egy újabb oldalát ismerhettük meg, legutóbb énekelni hallhattuk A Nagy Duettben, aminek az új évada hamarosan elindul.

Apres Ski #apresski #party #funtime @skicampiglio ☀️

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.