Völgyesi Gabi is szerepelni fog A Nagy Duettben

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi -
A Nagy Duett Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 újra elindítja az egyik legnépszerűbb szórakoztató műsorát, A Nagy Duettet. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor indul, de egyre több szereplőre derül fény. Völgyesi Gabi is szerepelni fog a műsorban!

A TV2 hamarosan újra műsorra tűzi A Nagy Duett című műsorát, de a pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni. Egyre több szereplőre derül azonban fény, reméljük mihamarabb kikerül a teljes lista. Ma már kiderült, hogy Oláh Gergő is szerepelni fog a szórakoztató műsorban, az énekest az X-Faktor tehetségkutatóból ismerhetik az emberek.

Völgyesi Gabi A Nagy Duettben fog szerepelni Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi

Nemrég pedig újabb névre derült fény, a Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi is szerepelni fog a műsorban! A premier dátumát nem tette még közzé a csatorna, annyi biztos, hogy tavasszal fogják műsorra tűzni, valamikor március 26-a után, addig ugyanis biztosan nem szerepel a programban - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.