Időjárás: a hétvégén záporra és napsütésre is számíthatunk

Forrás: Thinkstock -
tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok borzalmai után kész csodának tűnik napos reggelre ébredni, de sajnos ez még nem jelenthet teljes megnyugvást.

Néhány napra visszatért a tél így áprilisban, de péntekre megkegyelmezett nekünk az időjárás. Ugyan reggel még több helyen is fagyott, legalább a nap előbukkant a felhők mögül és az eső is elapadt. Délutánra 11 fok is lehet a hőmérséklet.

Nem tart sokáig a napsütés Forrás: Thinkstock

Szombatra azonban már visszatér a rosszabb idő, ugyanis megnövekszik a felhőzet és szórványosan záporokra is számíthatunk. A szél is feltámad 11 és 16 fok között alakulhat a hőmérséklet. Vasárnapra kicsit már csökken a felhőzet, és a légmozgás is mérséklődik, de a hőmérséklet sajnos alacsonyabb lesz. Maximum 12 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála, de legalább részben napos idő lesz - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.