Időjárás: Elmossa az eső a hosszú hétvégét?

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
időjárás hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a hosszú hétvége, lássuk hát, kegyes lesz-e hozzánk az időjárás!

Szombat: A Dunántúlon szakadozott lesz a felhőzet, főleg ÉNy-on már többórás napsütés is lehet. A Dunától keletre erősen felhős időre számíthatunk, elszórtan - főleg a Tiszántúlon - esővel, záporral. Estére mérséklődik az ÉNy-i szél. 14 fok körül alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

A Dunától keletre erősen felhős időre számíthatunk, elszórtan esővel, záporral Forrás: MTI/Kovács Tamás

Vasárnap: Nyugaton változóan felhős, részben napos idő lesz. Keleten gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan, a Tiszántúlon több helyen várható eső. 16 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfő: Többórás napsütés valószínű május 1-jén. Csak néhol fordulhat elő zápor. Erősödik a nappali felmelegedés: 18 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Kedd: ÉNy felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki zápor. Átmenetileg megerősödik az ÉNy-i szél. 15 és 20 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerda: Gyakran lesz felhős az ég, és elszórtan záporok is előfordulnak. A hőmérsékletben nem lesz változás - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.