időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő délelőtt még zavartalan lesz a napsütés, majd a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen.

Az OMSZ előrejelzéséből kiderül, hogy az ország északi megyéiben a hétfő esti órákban néhol zápor, északnyugaton esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat átmeneti szélerősödéssel. Elsősorban Észak-Alföldön, valamint Nyugat-Dunántúlon élénkül meg az északi, északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kedden felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Összességében több helyen valószínű zápor, helyenként zivatar. Az északi, északkeleti szél élénk, elsősorban a Dunántúlon erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul, északkeleten lesz a melegebb – írja a Met.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.