szexuális erőszak házasság Mel B Stephen Belafonte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki Mel B tragikus magánéletével kapcsolatban. A férje nem csak agresszív volt, hanem szexuálisan bántalmazta a feleségét. 

Stephen éveken keresztül terrorban tartotta, rendszeresen verte és csalta, illetve titokban rögzített videófelvételekkel zsarolta a 41 éves sztárt. Belafonte fegyvert is tartott otthon, így Melanie bármennyire is szerette volna elhagyni, nem merte megtenni, nehogy bosszút álljon rajta.

Stephen Belafonte és Melanie Brown Forrás: Getty Images

Már az is kitudódott, hogy a család dadusával is rendszeresen csalta a híres édesanyát, sőt, folyamatosan hármas szexre kényszerítette a nejét. Mel B szerint a férje beszélte rá a furcsa szexuális életre, majd a hármas együttlétek után már a tudta nélkül is ágyba bújt a dadussal.

#tbt #readyforsummer #2017 #workworkwork

Lorraine Gilles (@iamlorraineg90) által megosztott bejegyzés,

Az egykori Spice Girl bíróság elé vitte az ügyet, és már távolsági végzést is kapott a férje ellen. Ezzel egy időben viszont a dadus, Lorraine Gilles is perel, ő viszont az énekesnőt támadja: állítása szerint sosem esett teherbe Belafontétól, sőt,

többnyire nem is a férfival állt szexuális kapcsolatban,

hanem Melanie Brownnal. Ezzel szemben a családanya azt mondta, hogy Lorraine rendszeresen ágyba bújt a férjével, majd később teherbe is esett tőle - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.