Várkonyi Andi elárulta: hiányzik neki a lánykérés!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea lánykérés Micsoda nők! Várkonyi Andreával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mindig, Várkonyi Andi műsorában most is izgalmas részleteket tudhattunk meg a sztárvendégek életéről, ám ezúttal a műsorvezető is színt vallott.

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor legutóbbi adásában a lánykérés, illetve a házasság volt a téma. Pirner Alma is mesélt arról, milyen romantikus körülmények között kérték meg a kezét.

Várkonyi Andrea vágyik a lánykérésre Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Mint kiderült, a híres táncosnőt nyaralás alatt, az Eiffel-torony tetején, romantikus naplementében kérte meg a kedvese. Az emlékeket felelevenítve még mindig könnybe lábad a szeme, hiszen ez egy igen meghatározó élmény az életében.

A téma kapcsán Várkonyi Andi is elmondta néhány gondolatát, többek között azt is, hogy az ő életéből nagyon hiányzik a lánykérés.

"Mi még nem házasodtunk össze, de egy ilyen lánykérés.... legfeljebb utána azt mondom, hogy figyelj, hagyjuk, csak kérd meg a kezem" – mondta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.