Cégvezetők tanulnak Stohl András hibáiból - Életéből tart előadást a színész

Forrás: Origo -
élet Stohl András előadás hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cégeknél tart előadást Stohl András. A drogprevenciós előadások után a színész most arra oktatja a vezetőket, hogy hogyan lehet egy félresiklott életet helyrehozni - írja a Blikk.

Stohl András hét ével ezelőtt okozott balesetet. Mivel ittas állapotban okozta a bajt, öt hónap börtönbüntetésre ítélték. Szabadulás után új életet kezdett. Ezekről a küzelmekről mesél most a közönségének.

Stohl András a hibáiból tart előadást Forrás: Origo


"Egy nagyvállalat vezetője kért fel, hogy tartsak előadásokat multicégeknél. Kettőn vagyok túl, arról beszélgetünk, hogyan lehet felállni a padlóról, s kikecmeregni abból a gödörből, amelybe az ember saját magát belekényszerítette. A példámmal szeretném megelőzni, hogy mások hasonló szituációba kerüljenek. Az emberek nagyjából ismerik az élettörténetemet, de ilyenkor közvetlenül, személyesebb formában tehetik fel a kérdéseiket, amelyekre őszintén válaszolok. Egy-egy ilyen előadás kapcsán közelebb kerülhetnek hozzám, s az élethelyzeteimből tanulhatnak" - mondta a lapnak Stohl.

A színész életet az elmúlt hónapokban nagyot változott. Tavaly év végén elhagyt családját fiatal szerelméért, ráadásul a színészetet is feladt, rádiós műsorvezető lett. Azt mondja, a korai adások miatt esélye sincsen sokáig fentmaradni, hiszen nem tudna felkelni, hogy a másnap reggeli adásban is jól teljesítsen.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.