Tinikori fotót villantott Tóth Vera

Forrás: Tóth Vera -
fotó tinédzser Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotót mutatott magáról a 32 éves énekesnő. Emlékeztek még arra hogyan festett 19 évesen? 

Tóth Vera nem mindennapi fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. A felvétel 2004-ben készült a Megasztár után, ekkor Vera mindössze 19 éves volt. A követői nagyon imádták ezt a kis visszatekintést, rengeteg kedvelést és számos hozzászólást is kapott.

Sokan felemlegették az énekesnőn látható boxcipőt, ami a kétezres években hatalmas divat volt férfiak és nők körében egyaránt. Az éppen csak nagykorú Vera nagyon sokat változott a retro fotó óta.

Igazi nővé cseperedett, egy bombázó sztárrá, aki után csak úgy döglenek a férfiak. Főleg, mióta megszabadult a súlyfeleslegétől, bár állítása szerint korábban sem okozott neki gondot a pasizás.

Tóth Vera dekoltázsáról nem tudjuk levenni a szemünket

Az énekesnő nem szégyenlősködik, rengeteg fotózáson vesz részt, interjúkat ad és szexi képeket is posztol a fogyása után. Így tett most is. Vera, aki szerint újabban félnek tőle a férfiak, bámulatos dekoltázsfotót helyezett el az Instagramján: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.