Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Lara

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. 

"Leckéket veszek a lányomtól" - írta az alábbi pár másodperces videóhoz Norbi.

Az életmódtanácsadó és lánya között különösen nagy az összhang, amit nemrégiben a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorban is bebizonyítottak.

"Aki a gyerekünkkel összejön, az valahol velünk is összejön, én pedig megválogatom a barátainkat.
Vasszigorral őrködöm Lara felett, mivel a mai világban gyorsabban érik egy tizenhárom és fél éves lány, mint a mi időnkben. Szerintem a szülőknek nagy a felelősségük, mert észre kell venniük, mit csinál a csemetéjük, kikkel lóg. Féltő szülőként nem hunyhatok szemet afelett, hogy a lányom korosztályában kőkeményen jelen van a drog, a szex, az alkohol. Örülök, hogy otthon le tudunk néha ülni, és négyszemközt beszélgetünk ezekről a fontos témákról. Lara nagyon okos, felelősségteljes gyerek, így nem féltem ettől" - nyilatkozta a minap a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.