fehérnemű Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi úgy tűnik nagyon büszke tökéletes testére, hiszen minden helyzetben szívesen megmutatja magát. Ezúttal a konyhában tette ezt.

Az egykori playmate szereti magát mutogatni, ez már biztos. Ezúttal ebédjét fotózta be, amit barátnőjének készített hálából, amiért segített neki a gardróbja rendezésében. De vajon miért kellett egy testszínű fehérneműben tennie mindezt? Vajon a barátnő is végignézte, ahogy Sylvi szinte meztelen ügyködik a konyhában? Talán annyira jól ment az a bizonyos gardrób vásár, hogy mindenét eladta és csak ez az egy kis bugyika maradt? Számunkra érthetetlen mindez, de a férfiak fantáziája biztosan most is beindult.

A kommentelők között is akadt olyan, aki nem tudta hová tenni a sztár pőre kinézetét és azt tanácsolta neki, hogy legközelebb öltözzön fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.