Így nézne ki Michael Jackson plasztikai műtétek nélkül - Fotó

Forrás: afp -
plasztikai műtét Michael Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson elképesztően tehetséges zenész volt, és a plasztikai műtétek megszállottja. Annyiszor operáltatta meg magát, hogy teljesen elvesztette valódi arcvonásait. Így nézett volna ki 50 évesen, ha nem feküdt volna sosem ké alá.

Michael Jackson halála mindenkit megöbbentett, hiszen milliók rajongtak az énkesért, nem hiába. A zenészben minden megvolt, amiért felnézhettek rá az emberek: gyönyörű hang, csodás ritmusérzék, elképszető színpadi jelenlét, és még sorolhatnánk. Mindenki imádta kívül és belül az énekest, de ő nem volt teljesen megelégedve magával.

Michael Jackson a plasztikai műtétek nélkül nagyon sármos férfi lett volna Forrás: afp

1979-ben hosszas tipródások árán megcsináltatta az orrát, és onnantól fogva nem volt megállás. A plasztikai műtétek megszállottja lett az énekes, akinek az arca az idő előrehaladtával egyre kevésbé emlékeztetett az igazi Michael Jacksonéra. Ő azonban soha nem vallotta be, hogy az orrán kívül is végeztek az arcán beavatkozásokat, de egyértelmű volt, hogy igen. Megmutatták azt is, hogyan nézett volna ki 50 évesen az énekes, ha egyszer sem feküdt volna ké alá: nagyon sármos férfi lett volna belőle!

Így nézne ki Michael Jackson plasztikai műtétek nélkül Forrás: Computer-generated image

Állítják: Michael Jackson él, ráadásul a lánya rejtegeti

Sokan még most sem dolgozták fel, hogy Michael Jackson hét évvel ezelőtt elhunyt. Legalábbis erről árulkodik, hogy az énekes lányának legújabb fotója láttán az internetezők azonnal találgatni kezdtek: vajon a Pop Királya életben van, és ő ül a hátsó ülésen? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.