Talán Attila, az egykori Megasztáros egyre nagyobb sztár Németországban

Forrás: facebook.com/talanattilahivatalos -
Németország Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár hatodik szériájában tűnt fel Talán Attila, aki a harmadik helyezést érte el, ezzel együtt a legjobb férfi előadó lett. Az énekes az itthoni sikerek után külföldön próbált szerencsét: már egyre nagyobb sztár Németországban.

Talán Attilát a Megasztárból ismerhetik a magyar nézők, a tehetségkutató hatodik szériájában próbált szerencsét. 2012 tavaszán indult el a műsor, melyben Radics Gigivel és még sok aranytorkú énekessel versengett. Attila végül a harmadik helyig jutott, ugyanakkor ő lett a széria legjobb férfi előadója.

Talán Attila Németországban futott be Forrás: facebook.com/talanattilahivatalos

Az énekes az itthoni sikerek ellenére mégis úgy döntött, hogy külföldön próbál meg befutni. Németországban kezdett új életet, és szinte mindent elölről kellett kezdenie, de úgy tűnik, hogy a türelme lassan kifizetődik: egyre nagyobb sztár! Hamarosan megjelenik a TLN nevű első lemeze is odakint, amiről már egy dalt közzé is tett Facebook-oldalán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.