Tóth Vera szeretetmámorban úszik kutyáitól a kanapén - Fotó!

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
kutya szeretet Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a fellegekben jár, főként azért, mert sikerült megszabadulni súlyfeleslege jelentős részétől, örömét ráadásul van is kikkel megosztania: kutyái mindig elhalmozzák szeretetükkel.

Nem lehet nem észrevenni, hogy kinyílt Tóth Vera mióta sikerült leadnia súlyfeleslege nagy részét. Persze a munka még nem ért véget, látható hogy, sokkal többet posztol, mint azelőtt. Előszeretettel árasztja el rajongóit az élete különböző pillanataival, amik mostanában főként pozitívak. És habár jelenleg nincsen párja, Tóth Vera sosincs egyedül. Folyamatosan szeretetmámorban úszik.

Tóth Vera szeretetmámorban úszik Forrás: Tóth Vera / Facebook

Kutyáinak köszönhetően minden odaadást megkap, és nincs hiánya az ölelésekből sem. Vera megmutatta, hogyan rajongják körül az ebei esténként, amit ő csak "szeretetmámornak" hív! Az énekesnő arcáról sugárzik a boldogság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.