Elhunyt Larrington Walker, színész

Forrás: Thinkstock -
halál gyász Larrington Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul veszítette életét a híres sorozatszínész. Ügynöke jelentette a be a szomorú hírt. 

Váratlanul hunyt el 70 éves korában Larrington Walker, színész. A sztár éppen a Karib-térségben, Guadeloupe-ban forgatott, mikor megtörtént a tragédia. A hírt a fia is megerősítette:

"Édesapám Larry, a Karib-térségben forgatott, mikor az egyik szabadnapján a strandon életét vesztette" - írta a sztár csemetéje, arról azonban nem esett szó, hogy mi okozhatta Larrington halálát. A fia azt is hozzátette, hogy örül, amiért az édesapja úgy halt meg, ahogy szeretett volna. Éppen színészkedett, ami számára az életet jelentette.

Elhunyt Larrington Walker Forrás: Getty Images

A családon és a barátokon kívül még rengetegen gyászolják, hiszen a tehetsége számtalan módon kimutatkozott: szerepelt a HBO és Tom Hardy sorozatában, aThe Bill-ben, a Tabuban, és az Inspector Morse-ban is - írta meg a TheSun.

Meghalt a Harry Potter filmek sztárja

A színész 91 évesen hunyt el. Hardy pályafutása kötel 70 éve kezdődött, számos filmben, sorozatban és színdarabban szerepelt. A brit lapok beszámolója szerint a színész a londoni Denville Hallban, a színészek nyugdíjas otthonában veszítette életét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.