Elhunyt Tony Booth színész: 85 éves volt

Forrás: Thinkstock -
halál Tony Booth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főként televíziós sorozatokból ismerhetik a nézők Tony Booth színészt, aki 85 évesen távozott az élők sorából. A szomorú hírt a színész özvegye jelentette be.

Tony Booth színész egyik legismertebb szerepét a Till Death Us Do Part című brit szituációs komédiában játszotta, de emellett még számos sorozatban és filmben szerepelt. A színésznél 2004-ben diagnosztizáltak Alzheimer-kórt, több mint 10 évig küzdött a betegséggel, ezen kívül szívproblémái is voltak a legendának.

Elhunyt Tony Booth színész Forrás: Thinkstock

A színész négyszer házasodott, kapcsolataiból nyolc gyermeke született, mind lányok. Tony Booth 85 éves koráig harcolt a betegségei ellen, de teste nem bírta tovább. Az özvegye által kiadott közlemény szerint a színészt családja körében érte a halál, és azt kérték, mindenki tartsa tiszteletben a gyászukat - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.