Hivatalosan is elkelt Hullan Zsuzsa: Videó!

esküvő házasság Hullan Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub reggeli műsorában vendégeskedett Hullan Zsuzsa, színésznő. Romantikus történetet mesélt élő adásban. 

Hullan Zsuzsa boldogan mesélt a friss házasságkötéséről, amivel megpecsételték a 9 éve tartó szerelmüket. A híres színésznő képeket is mutatott a gyűrűjéről, valamint az esküvői ruhájáról is. Elmondása szerint a szertartás nem volt nagy dobra verve, de azért nem is titkolták el a világ elől.

"Egy nagyon jó hangulatú esküvő volt. A barátok és a család voltak jelen. Egy gyönyörű szép helyen, egy nagyon szép esküvőnk volt" - mesélte Zsuzsa.

A Barátok közt egykori sztárja arról is mesélt, hogy megjárta az El Caminót, melynek az utolsó 100 kilométerét a párjával együtt tették meg, és ott történt a leánykérés is, amiről az utolsó pillanatokig a művésznő semmit sem tudott.

"Annyira volt meglepetés, hogy az utolsó napon már tudtam. Annyira izgatott volt, annyira megváltozott, hogy tudtam, valami történni fog" - folytatta az 56 éves híresség.

245 milliós ruhában ment férjhez a 23 éves Swarovski-örökös: Fotó!

Háromnapos esküvőt tartott az énekesnőként is híressé vált Victoris Swarovski, aki 245 milliós ruhába és 250 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. Ezt a luxust nem sokan engedhetik meg maguknak, de talán nem is ezen múlik egy szerelmes pár boldogsága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.