X-Faktor 2017 Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot Gáspár Lacinál egy jelentkező az X-Faktorban. A mentor azt hitte, a versenyző meg akarja átkozni, ezért kiabálva rohant fel a színpadra, hogy véget vessen a produkciónak. A versenyző műanyag, kötőtűkkel átszúrt babával akart voodooszertartást előadni. A babára a mentorok nevét is rávéste.

"Nem tudom pontosan, de talán senki sem tudja, hogy az ilyesfajta átkok hatnak-e. Csak akkor hatnak, ha valaki komolyan űzi a fekete mágiát, vagy akkor is, ha csak viccel az ártó szándékkal? Bármelyik is legyen igaz, én nem akarom megadni az esélyt annak, hogy ilyesmikkel hassanak rám" - nyilatkozta Laci a Borsnak, és hozzátette, neki lett baja az eset után.

"Csak utólag tudtam meg, hogy a baba bal vállára írta az én nevemet. Viszont az tény, hogy a produkció után két-három napig nagyon nehezen emeltem a bal karomat, fájt a vállam. Be volt gyulladva az ízület. Persze, az eszemmel tudom, hogy mitől gyulladt be: a taxiban mindig hátul középen ültem, a bal vállamat sokat érte a klíma. De nem furcsa az, hogy pont azután gyulladt be, hogy ez a férfi fellépett az X-Faktorban? Hiszek benne, hogy az embernek van energiája. A rossz energiájú embereket pedig nem akarom beengedni az életembe, hogy aztán valamilyen negatívat hazavigyek a családomhoz azáltal, hogy hatnak rám" - tette hozzá.

Fotó: Bencze Zoltán/Facebook/Gáspár Laci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.