Szellem követi a férfit, ezért elhagyta a barátnője

Forrás: Facebook/Ed Booker -
párkapcsolat szellem kísértet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ed, aki kísértetjárta helyeken vezet túrát, most saját maga is összeszedett egy szellemet. Barátnője el is hagyta emiatt.

A 37 éves Ed Booker gyakran vezet túrákat kísértetjárta helyekre. Ez okozta boldogsága vesztét is. Egészen addig rendben volt a kapcsolata, amíg nem szegődött mellé egy szellem.

Ed Booker Forrás: Facebook/Ed Booker

A férfi azt állítja, hogy egy ördögűzésen járt, ahol egy házat szerettek volna megtisztítani a rossz szellemektől, azt azonban csak később vette észre, hogy rátapadt egy cirkuszi porondmester szelleme. A hiányos fogazattal rendelkező szellem a barátnőjét is bántotta, ezért a nő elhagyta a férfit.

Azt mondja, az egészségére és a hangulatára is rányomja a bélyegét a szörnyű helyzet. Amint elhagyja otthonát, jó kedve lesz, amint hazatér, újra depresszióba esik - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.