Polyák Lilla elárulta, hogyan érez, mikor párja, Gömöri András Máté nőkkel csókolózik a színpadon

csók színpad Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek párkapcsolatában konfliktust jelenthet, hogy a színpadon bizony csókolózni is kell, ha azt megkívánja a szerep. Polyák Lilla elárulta, mit érez akkor, amikor fiatal szerelme a színpadon csókolózik egy másik nővel.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté már jegyesek, a korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket, de vajon az okoz köztük konfliktust, hogy a színpadon másokkal is kell csókolózniuk? Polyák Lilla a Pénzt vagy éveket című műsorban beszélt erről Kasza Tibinek.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Ha a büfében, vagy a takarásban csőrözi végig a színházat, az nem oké. Ha a színpadon, az oké. Azért egyszerűbb, hogy egyfajta szakmát űzünk, mert én pontosan tudom, hogy nekem mennyit jelent egy színpadi csók. Annak a figurának jelent, akit akkor alakítok, és az addig tart, amíg ki nem megyek" – mondta Lilla, mire Kasza Tibi viccesen megkérdezte:

Tehát jól értem, ha ingyen csinálja, akkor baj, ha pénzért, akkor oké?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.