zsűritag félelem vallomás Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP zsűritagjaként leginkább amiatt aggódik, hogy esetleg megbántja majd a versenyzőket.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Bea lesz az egyik zsűritag a Konyhafőnök VIP legújabb évadában. A sztáranyuka most a tévénézőknek elárulta, számára a legnehezebb feladat az lesz, hogy úgy mondjon kritikát, hogy nem bántson meg vele senkit. Hiszen jól tudja, milyen érzés a másik oldalon állni és biztosan együtt fog érezni a versenyzőkkel. Új kollégája, Fördős Zé azért próbálta bíztatni, hogy ne féljen ettől annyira.

Látom rajtad, Bea, hogy még nagyon vajszíved van. És persze, nem kell senkit megbántani, ezt egy kicsit félre kell rakni, te most zsűriként azért annál szigorúbb kell, hogy legyél. Bár nyilván te leszel most itt a legérzelmesebb, aki leginkább az érzelmeit belerakja, mert azért rólam lehet tudni szerintem, hogy engem is meg lehet érinteni, de azért nehezebb..." – árulta el Fördős Zé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.