Darabokban kerültek elő a holttestek Szentendrén

Forrás: AFP -
Szentendre holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy tegnap beszámoltunk róla, állampolgári bejelentést követően két holttestet talált a rendőrség március 15-én Szentendrén. A Blikk most horrorisztikus részleteket közölt az esetről. 

A lap információi szerint a két, már oszlásnak indult holttestet egy házaspár találta meg a Duna-parton. Kerékpározni voltak, és megálltak, hogy pihenjenek kicsit. A Duna-part és a bicikliút között egy kis házat vettek észre. Kíváncsiságból bementek, akkor látták, hogy ez egy szivattyúház, egy nagyobb vízgyűjtőtartály van körbekerítve. Amikor belenéztek, a vízben lebegve két emberi testet pillantottak meg. Ekkor hívták a rendőrséget. A holttestek annyira rossz állípotban voltak, hogy a kiemelésnél több testrészük is levált.

A lap szerint az orvosszakértő egyelőre nem tudja kizárni a gyilkosságot. A rendőség ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.