Öngyilkos lett Baukó Éva mecénása: nem bírta tovább a gondokat

Forrás: Insta Story -
öngyilkosság Baukó Éva mecénás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Baukó Éva kikerült a Való Világ luxusbörtönéből, ivott és gyógyszereket szedett. Kedélyállapota meglehetősen viharos volt, sokakat bántott maga körül. Volt egy férfi azonban, aki fülig beleszeretett a vadóc nőbe, otthont és pénzt adott neki. H. Tamás a közelmúltban öngyilkos lett.

Fülig beleszeretett Baukó Évába az a férfi, aki a legmélyebb időszakában otthont és pénzt adott a botrányhősnőnek. Akkoriban így mesélt Éváról H. Tamás:

Baukó Éva Forrás: Insta Story

Úgy alakult az életem, hogy valamiért mindig az első szerelmemet kerestem mindenkiben. Főleg 18-19 éves barátnőim voltak, és tudtam, véget ér a kapcsolatunk, mégis a jóval fiatalabb hölgyek mozgatnak meg. Amikor megismertem Évát, nem tudtam, hogy ki ő. Ám amióta itt lakik, nagyon sok a botrány. Rengeteget beszélgettünk, feljárt hozzám, sofőrködtem neki, az internetet is tőlem kapja. Próbáltam neki abban is segíteni, hogy kikerüljön abból a helyzetből, amiben van. De hiába, nem tudja, hol a határ, és amikor az utolsó utáni pohár is lecsúszik, kitör. Kiabál, mindenkit bánt. Nem egyszer avatkoztam közbe, amikor másokkal összeakaszkodott. Mindezek ellenére segíteni akartam, főleg azután, hogy beleszerettem.

Baukó azóta a háta mögött hagyta botrányos múltját és új életet kezdett. A férfi feje fölött azonban összecsaptak a hullámok és míg Éva Horvátországban nyaralt, öngyyilkos lett. A Bors megkérdezte a celebet is az üggyel kapcsolatban.

A saját fia miatt lett öngyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszonélvezeti joga. Már egy éve pereskedtek, a rendőrök kiértek a lakására az anyósával, amikor éppen kinyitotta a gázcsapot. Az egész ház felrobbant volna, ezért rátörték az ajtót,

mire ő szájba lőtte magát.

Nagyon sajnálom szegényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.