Pártos Csilla békülne volt anyósával, Pécsi Ildikóval

békülés Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több éve folyik már Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között a harc, de Csilla már szívesen lezárná a dolgot. A másik részről azonban nincs hajlandóság erre.

Több éve már annak, hogy Pártos Csilla elvált Pécsi Ildikó fiától, a családok között azonban még mindig megy a csatározás, az anyagiakról ugyanis nem tudtak megegyezni. Pécsi Ildikó a tulajdonában lévő házból akarta mindenáron kiköltöztetni volt menyét és unokáját, sikerült is neki. Bár Pártos Csilla eleinte nem akart költözni, a legfrissebb információk szerint már nem lakik a budai házban.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó már sosem lesznek jóban Fotó: MTI/Zih Zsolt

Arra is kísérletet tett, hogy a nyilvánosság kizárásával találkozzanak és állapodjanak meg, ezért fel is keresték Pécsi Ildikó ügyvédjét, dr. Magyar Györgyöt, aki viszont nem tartotta magában a közeledési kísérletet, a találkozóból pedig egyelőre nem lett semmi. "N

Mindig szeretni fogom a volt anyósomékat, és nagyon szeretnék békülni velük.

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.