fenyegetés rendőrség koncert énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna életére akart törni egy férfi rajongója. Az énekesnő erről a döbbenetes eseményről a közösségi oldalán videóban számolt be.

Pásztor Anna a közösségi oldalán számolt be rajongóinak arról a szörnyű élményről, amit a napokban átélt. Kiderült, hogy egy férfi már régóta zaklatta a Facebookon. Először csak szerelmes üzenetekkel bombázta, majd megfenyegette, ha nem lesz az övé, akkor megöli. Ígéretét a legutóbbi koncerten akarta beváltani, egy kést rejtett a cipőjébe, hogy megszurkálja vele az énekesnőt. Szerencsére azonban a fotói alapján kiszúrták a biztonságiak és elvitték a rendőrök.

Anna videójában azt is elárulta, hogy a férfit 72 óra után elengedték. Ettől persze nagyon kiborult, de közölte, hogy nem fél, ha a „rajongó" újra próbálkozik, ő is hasonló módon fog reagálni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.