Puzsér Róbert szerint Majka csak azt hazudja, hogy kétségbe van esve

drog Puzsér Róbert Majka SZIN Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drogbotrány miatt szakított egymással a Majka és Curtis duó. Mindezt a Szegedi Ifjúsági Napokon közölte Majka, aki azt mondta, barátja már 5 éve a drogok rabja. Erről Puzsér Róbertnek is megvan a maga véleménye. 

"Majka papa új valóságshow-élményt adott a magyaroknak" - kezdi Facebook-bejegyzését Puzsér Róbert. Majka ugyanis egy héttel ezelőtt jelentette be a Szegedi Ifjúsági Napokon összegyűlt közönségének, hogy szétválik zenésztársával, Curtis-szel annak drogügyei miatt. Mint mondta: Curtis már 5 éve a kábítószer rabja.

Puszér szerint azonban nem egészen volt helyénvaló kiteregetni a rapper magánéletét.

"A kommentelők öntudatosan fakadnak fel: igenis joguk van tudni, hogy mi történt Majka és Curtis között, igenis joguk van kukkolni, joguk van Curtis magánéletét csócsálni, joguk van sütkérezni az ő alávaló drogosságában és a maguk nagyszerű tisztaságában – főleg úgy, hogy ezzel meg is gyógyítják a szegény nyomorult függőbeteget" - írta bejegyzésében Puzsér Róbert.

"Ők majd kigyógyítják Curtist a bajból, ha ugyanis elég sokan lájkolják a szennyesét kiteregető Majkát, akkor aztán már tényleg nem lesz más választása, mint egyszer s mindenkorra felhagyni a drogozással. Hisz a sok lájk mindent üt – majd pont a kokaint nem" - folytatta a Hír TV egykori műsorvezetője.

Szerinte Majka kétségbeesése nem valódi: "Majka azt hazudja, hogy kétségbe van esve – hisz már mindent megpróbált. Ő csak tudja, hogy mindent, ugyanis titokban addikciós szakpszichiáterré képezte magát. Csakhogy öt év kegyetlen küzdelmében – melynek során elnézte, hogy Curtis a csaját ütlegeli, meg hogy bekokainozva balesetet okoz – szegény Majka megfáradt. És egy fáradt Majka mit tehet? Leemel egy szakkönyvet? Elmegy szakemberhez, és kikéri a tanácsát? Vagy egyszerűen csak arra jut, hogy ez nem az ő dolga, és szakít Curtissel? Még csak az kéne – hisz ott vannak a csodálatos emberek! Elmondja nekik, hiszen ők olyan sokan vannak, olyan okosak, és olyan nagy tapasztalatuk van a függőbetegek kezelésében – majd velük közösen meggyógyítja Curtist" - állítja Puzsér.

A bejegyzéshez záporoznak a kommentek és a megosztások, vannak, akik Majkát védik, de olyanok is, akik a műsorvezetőnek adnak igazat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.