Felugrott a krokodil a 2,5 méteres falra, majd megette indonéz gondozóját

Indonézia tudós krokodil baleset tragédia gondozó Deasy Tuwo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deasy Tuwo mindössze 44 éves volt. A tudósnő épp egy 5 méteres krokodilt etetett, amikor az felugrott a 2,5 méteres elválasztó falra, majd berántotta magával. 

A hatóságok még nyomoznak a Deasy Tuwo tudósnő halálát okozó tragédia ügyében. A nő épp a több mint 5 méteres, Merry nevű krokodilt etette, amikor az állat felugrott a 2,5 méteres elválasztófalra, majd berántotta magához az asszonyt - írja a Daily Mail.

A nő tetemét másnap reggel fedezték fel a munkatársai a krokodil számára kialakított élőhelyen. Ki akarták húzni, de az állat, akit mindennap friss csirkével és tonhallal etettek, ekkor feldühödött.

A krokodilt orvosi vizsgálatra szállították, hogy megvizsgálják gyomrának tartalmát. Tuwo asszonyt a barátai csendes, állatszerető nőnek ismerték. A hatóságok egyelőre a tulajdonost keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.