Emilio nem bírta kivárni a disznótorost: rendelt egy pizzát

Sláger TV pizza disznótor étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio egy percet sem bír várni, ha korog a gyomra. Hiába voltak disznótorban, ahol készültek a finom fogások, ő inkább pizzát rendelt. 

Nem veti meg a finom falatokat az Emilio família, aki nagyon örültek, mikor családi barátjuk meginvitálta őket egy disznótorba. Tina már korán reggel a konyhában sürgött forgott és segített mindenben, amiben csak tudott. Készült a leves, rotyogott a káposzta, sült a hurka és a kolbász, amikor Emilio jelezte, hogy ő bizony éhes. Erre pedig azonnali megoldást talált.

Biztos voltam benne, hogy Emil csak viccel, amikor közölte, hogy rendelt egy pizzát, mert annyira éhes volt, hogy nem bírta tovább.

Emilio nem bírta kivárni a disznótorost: rendelt egy pizzát Forrás: Sláger TV

Éhes voltam, megoldottam.

„Előző nap éjjel 2-kor értünk haza, mert Emilio koncertezett. Így a legjobb dolog, amit tehetett az volt, hogy szundított egyet. Persze a pizzafutárra azonnal felkelt, nagyon kellemetlen volt, mikor besétált a pizzával. Reméltem, hogy ennek lesz következménye és a vendéglátóink nem kínálják meg a készülő finomságokból, de néhány keresetlen mondat után megenyhültek. Én viszont nem, így hátrahagytam Emiliót, hogy mosogasson el DJ Lotters barátjával együtt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.