Koktélok és párkeresés: folytatódhat a Szex és New York című sorozat

Forrás: HBO -
párkeresés nők sorozat társkeresés New York Szex és New York sex and the city
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők milliói rajongtak a Szex és New York című sorozatért. A négy nagyvárosi szingli nő életével sokan azonosulhattak. Most úgy tűnik, jön a folytatás. Candace Bushnell készülő könyvére ugyanis már lecsapott a Paramount Television.

Candace Bushnell Is There Still Sex in the City? című könyve augusztus 6-án jelenik meg. Nem véletlen, hogy hasonlóságot érzünk a Szex és New York című ikonikus sorozat címével. A könyvben ugyanis az 50 fölötti nők életéről olvashatunk. A helyszín ugyancsak New York, ám a problémák kicsit mások, mint az eredeti sorozatban.

Újra érezhetjük a Szex és New York életérzést Forrás: HBO

A Deadline cikke szerint a könyv olyannyira a megfilmesítésért kiált, hogy a Paramount Television már le is csapott a jogokra. Úgy tudni: a történetben megjelenik a válás, a veszteségek, a párkeresés, valamint a nőkre nehezedő nyomás is, hogy fenntartsák a fiatalságukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.