Sebestyén Ági és VV Hunor a villán kívül is randizgatnak: esélyt adnak a szerelemnek

Forrás: Instagram/Sebestyén Ági -
Sebestyén Ágnes szerelem randi VV Hunor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériájának végén találkozott egymással Sebestyén Ági és VV Hunor, akik azonnal egymásba gabalyodtak.

Sebestyén Ági meghívást kapott a ValóVilág 9. szériájának szerkesztőitől, hogy egy nap erejéig beköltözhet a luxusbörtönbe a még bent maradó néhány játékos közé. Pumped Gabo exe azonnal kiszúrta magának a villa szépfiúját és támadásba lendült: iszogatás közben egyre egyértelműbben és kacérabban adta Hunor tudtára, hogy bejön neki. A villa macsója sem kérette sokáig magát, a buli utáni éjszakán pedig igen közel kerültek egymáshoz. A románc a villajáték végével sem szűnt meg, a párocska azóta is randizgat egymással.

Sebestyén Ági Forrás: Instagram/Sebestyén Ági

„Az a helyzet, hogy valóban találkozgatunk Hunorral. Egyelőre úgy érezzük, bármi lehet közöttünk, nem akarom elkiabálni. Megtanultam az elmúlt időszakban, hogy fontos a türelem, és az, hogy legyen időnk megismerni egymást, úgy igazán. A ValóVilágban összejöttünk, és tény, hogy Hunor remek fiú, úgy érzem, meg is van köztünk a kémia, de tényleg 'a türelem rózsát terem' elv alapján haladunk. Nemsokára újra randizunk majd, szóval meglátjuk, mi lesz. Ígérem, ha tényleg összejövünk, értesítjük róla azt, akit kell” – mesélte a Blikknek Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.