Zsuzsanna testőrt fogadott, párja másnap le akarta lőni

Forrás: Shutterstock -
elmeorvos párkapcsolat életmentés lövöldözés pláza Kecskemét üzlet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözni kezdett egy férfi szerda délután az egyik kecskeméti plázában. A férfi volt párját, Zsuzsannát akarhatta megölni. Már korábban is fenyegette, ezért a nő előző nap testőrt fogadott. Együtt fékezték meg a volt párját.

Két tölténnyel a lefűrészelt csövű puskában és hárommal a zsebében érkezett a kecskeméti plázába az a férfi, aki volt párját, Zsuzsannát akarhatta megölni szerda délután. A vadászként is tevékenykedő férfi berontott a volt párja üzletébe, célba vette Zsuzsannát. A férfit testőre segítségével sikerült megfékezni.

A Bors cikkéből kiderült, hogy Zsuzsanna és 75 éves párja 22 évig voltak együtt, van egy felnőtt lányuk is, a nő azonban nemrégiben véget vetett a párkapcsolatnak. A férfi ez után kezdett fenyegetőzni, Zsuzsanna már alig merte felvenni a telefont.

"Próbáltam kiszámíthatatlan időben érkezni és távozni a munkából, mert féltem, hogy felbukkan. Olyanokat mondott, hogy a lányunk egyedül marad, meg hogy neki már minden mindegy, élt eleget, és nem ura önmagának, neki már a démonai parancsolnak" – mesélte a Borsnak. Érezte, hogy veszélyben van, így előző nap testőrt fogadott egy biztonsági cégen keresztül.

A testőr és Zsuzsanna megfékezték a támadót (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi egy bőrönddel érkezett az üzletbe, amelyben az összes közös képük benne volt, ám saját fejét kivágta belőle. "A testőrt el akarta küldeni, azt mondta, menjen ki, csukja be az ajtót. De nem ment ki, dulakodni kezdtek. Én közben lehajoltam, kerestem a gázspray-t, majd János felé fújtam, míg ki nem fogyott" – emlékezett vissza Zsuzsanna. A lövés a dulakodás közben dördült el, az ajtó fölötti részbe fúródott a golyó. A második lövés besült. Zsuzsanna ekkor beszállt a dulakodásba, János hátára vette magát.

Az egyik vásárló azt mondta, Zsuzsanna és a testőr életeket mentettek a bátorságukkal. Zsuzsanna volt párja ellen emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást. Vélhetően elmeorvosi szakértő vizsgálja majd meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.