Kanadai sztriptíz táncos terjeszti a koronavírust: több száz embert fertőzhetett meg

sztriptíztáncosnő koronavírus Kanada fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megközelítőleg 550 embernek adhatta át a koronavírust az a fertőzött táncoslány, aki Torontó egyik lefelkapottabb sztriptízbárjában, a Brass Rail Tavernben dolgozik.

A The Guardian számolt be arról, hogy a fertőzött táncoslány augusztus 4. és 8. között összesen négy alkalommal dolgozott a sztriptízbárban.

A torontói hatóságok arra kértek mindenkit, hogy aki az említett időszakban látogatást tett a bárban, az tesztelje minimum kétszer magát COVID-19-re vagy vonuljon 14 napra önkéntes karanténba.

A Brass Rail Tavern nevezetű bár nemrég nyitotta meg a vírus után újra kapuit, amit szigorú óvintézkedések kísértek, melyekbe beletartozott a szigorú maszkviselés, a két méter távolság betartása és a vendégek részéről elvárt fegyelmezett magatartás.

A belépést követően a vendégeknek kötelező volt megadni a személyes adataikat, ezen felül feljegyezték az érkezések és távozások pontos időpontját is, illetve azt is, hogy melyik asztalnál foglaltak helyet.

Jelenleg folyamatban van a dokumentált kontaktok felkutatása, ami alapján mindenkit értesítenek, aki az említett intervallumban megfordult a sztriptízbárban.

Az ügyben megszólalt Doug Ford ontarioi kormányfő is, aki egy sajtótájékoztatón

előre bocsánatot kért azoktól a családos férfiaktól, akiket hamarosan a hatóságok fognak keresni, amennyiben az adott időszakban a bárba látogattak és felmerül náluk a koronavírus fertőzés lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.