Szaxi Maxi öccse komoly váddal állt elő: "A bátyám ma is élhetne, ha..."

Forrás: facebook/Szaxi Maxi -
Fekete Gyula Szaxi Maxi Hungária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaxi Maxi öccse szerint a zenész ma is élhetne, ha a Hungária együttes összeállt volna. 

Fekete Gyula, vagy ahogy a legtöbben ismerték, Szaxi Maxi hosszú betegség után távozott az élők sorából, tüdőembólia végzett vele. Öccse szerint testvére ma is élhetne, ha a Hungária együttes újra összeállt volna, és nem kellett volna elvállalnia testvérének a szervezetét megterhelő, hajós állást.

Szaxi Maxi Forrás: facebook/Szaxi Maxi

"Gyuszinak nagyon fájt, hogy a Hungária többé nem állt össze a 95-ös Népstadion-buli után, pedig a kétezres évek elején maga is összehozott egy találkozót, hogy ezt megbeszéljék. Ott voltak mind a hatan: Dolly, Fenyő, Novai, Szikora, Kékesi és természetesen Fekete Gyula, de Fenyő és Szikora nem támogatta, hogy megint rock and roll parti legyen a Népstadionban. Pedig DJ Dominique szerint kétszer is megtöltötték volna, egy országos turnéról nem is beszélve" - tette hozzá.

Szikora Róbert reagált Fekete Gábor vádjára. "

csacsiságnak tartom, hogy a Hungária együttesnek bármilyen köze lehetett ahhoz, hogy őt ez a betegség megtalálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.