Elhunyt a híres DJ

Forrás: Shutterstock -
dj lemezlovas José Padilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daganatos betegséggel küzdött José Padilla, a népszerű ibizai lemezlovas. A DJ, aki hazánkban is többször zenélt 65 évesen hunyt el.

Köztudott volt, hogy vastagbélrákkal küzd José Padilla, még júliusban arról tájékoztatta rajongóit, hogy műtétre vár. A DJ ekkor segítséget is kért követőitől mivel 5 hónapja nem tudott fellépni, és megszorult anyagilag.

A napokban egy ibizai blogger tudatta a világgal halálhírét elsőként, majd a DJ hivatalos oldalán is közölték. A család hálás azoknak, akik nyáron támogatták a lemezlovast, megkönnyítve ezzel utolsó hónapjait.

José Padilla '75-ben költözött Ibizára ahol a '80-90-es években igen népszerű lett, és Café del Mar rezidens DJ –jének választották. Az ő nevéhez köthető az úgynevezett baleári hangzás, és híresek voltak a naplementés összeállításai.
Magyarországon is többször zenélt már, például 2019-ben Zamárdiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.