Lebukott: eltiltották a vezetéstől, mégis a volán mögé ült a Dózsa György úti gázoló

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dózsa György úti gázoló jogosítvány nélkül M. Richárd halálos baleset igazoltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dózsa György úti gázoló, M. Richárd jogosítvány nélkül autókázott a városban, majd miután megállították és igazoltatták a rendőrök, kocsiját otthagyva, gyalog elsietett a helyszínről. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk Még 2017-ben történt az a baleset, melynek következtében ketten is életüket vesztették a Dózsa György úton. M. Richárd a megengedett 50 km/h maximális sebesség helyett 130-140 km/h-val száguldott, amikor belerohant egy szabálytalanul elé forduló másik autóba. A szabálytalanul közlekedő gépkocsi két utasa meghalt, három gyalogos pedig megsérült. M. Richárdnak nem lett komolyabb baja. Úgy tudni, hogy a férfi kábítószert fogyasztott a baleset előtt.

Jogosítvány nélküli vezetésen kapták a rendőrök M. Richárdot Forrás: MTI/Mónus Márton

Múlt héten ismét lencsevégre kapták M. Richárdot, aki a Váci úton jogosítvány nélkül közlekedett autójával, mikor megállították és igazoltatták a rendőrök. A Ripost információi szerint egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elsietett.

A Bors megkereste a rendőrséget is az ügyben, akik megerősítették a hallottakat.

„Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét"

- tájékoztatta a lapot a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.