Sokkoló részletek az Újpesten megkéselt rendőrrel kapcsolatban

Forrás: Shutterstock -
Újpest késelés rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek kerültek napvilágra az Újpesten megkéselt fiatal rendőr ügyében. 

Ahogy azt korábban megírtuk, késsel támadt egy 35 éves férfi egy rendőrre Újpesten december 24-én, ám a megsebesített egyenruhás 23 éves társa lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette. A sebesült őrmestert életveszélyes állapotban szállították kórházba, ugyanis a késszúrások több létfontosságú szervet is érintettek, azóta szerencsére már stabilizálták az állapotát. A 23 éves rendőrnőt is kórházba szállították, hiszen a történtek miatt sokkos állapotba került.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Mint kiderült, a konfliktus a toronyház 6. emeletén vette kezdetét, a megszúrt rendőrnek innen kellett elmenekülnie. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy noha több sebből is vérzett, le tudta küzdeni magát az épületből.

A két rendőrnek valószínűleg pszichológus segítségére lesz szükségük ahhoz, hogy feldolgozzák a történteket - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.