25 millió dollárra perelik Mike Tysont: ez az oka

bokszmeccs ökölvívás Mike Tyson Evander Holyfield
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki egy másik élő legenda, a szintén amerikai Evander Holyfield ellen.

A bírósági procedúra alapját az a 25 millió dollár képezi, amelyet Tyson kapott annak fejében, hogy ringbe száll a szintén ex-világbajnok Holyfielddel - jelentette az IBT (Immortal Boxing Truth) amerikai Youtube-csatorna.

Mike Tyson-t beperelték, amiért elállt a Holyfield-del való összecsapástól. Forrás: instagram.com/miketyson/

A tervezett bemutató meccs áprilisban lett volna esedékes, ám a perlők szerint Tysonék egyoldalúan elálltak az összecsapástól. Ryan Cavanaugh, a Triller vezérigazgatója kijelentette: annak kimondását is el akarja érni a bíróságon, hogy Tyson a jövőben csakis cégük jóváhagyásával vehessen részt bemutató mérkőzéseken.

Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán öklözővel.

Forrás: MTI

Ez is érdekelheti: A gyerekei vizeletével és műpénisszel csalt Mike Tyson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.