Mászókabaleset: Ugyanabba az óvodába kellene járnia a kislánynak, ahol a nővére meghalt

Forrás: Dreamstime -
Csány halál mászóka kislány baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt az egész országot megrázta a csányi tragédia: egy kislányra rádőlt az óvodai mászóka, és már nem tudták megmenteni az életét. A család legkisebb lányának most ugyanabba az intézménybe kellene járnia, ahol a nővére meghalt. 

Szörnyű tragédia történt két évvel ezelőtt Csányon. A hatéves Mercédeszre ráborult az óvodai mászóka, és hiába érkezett gyorsan a segítség, egy óra küzdelem után már csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentők. A rendőrség vizsgálta az eset körülményeit, és a legfrissebb hírek szerint azóta sem tettek pontot az ügy végére: a tragédiának még nincs felelőse. Eltelt két év, a család legkisebb lányának pedig ugyanabba az óvodába kellene járnia, ahol a nővére meghalt. A szülők nem szeretnék abba az intézménybe vinni gyereküket.

Kidőlt mászóka okozta a kislány halálát, húgát nem akarják ugyanabba az óvodába járatni Forrás: Dreamstime

Gondolom, mindenki megérti, hogy nem szívesen járatnám oda a másik gyermekemet! Már maga az elképzelés is teljesen abszurd"

Borsnak

Csány közelében figyelmünkbe ajánlottak egy olyan óvodát, ahova fogyatékos gyerekek járnak, viszont a mi kislányunk teljesen ép.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.