Szenvedélyes csípőmozgásokkal mutatja meg csodás alakját Tolvai Reni

szexi visszavágás Tolvai Reni klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reninek februárban jelent meg dala egy kolumbiai rapperrel, amelynek magyar nyelvű változatát most Lofti Begivel és Rácz Gergővel énekeli, és amelyben Shakirát is megszégyenítő csípőmozgással bűvöli el rajongóit.

Kolumbiai rapperrel készített dalt Tolvai Reni, aztán a magyar nyelvű változatát is elkészítette Lofti Begivel és Rácz Gergővel. A dalt a szintén kolumbiai edzője ihlette, Reni pedig szexi amazonként tündököl a zenéhez készült latinos klipben és szenvedélyes csípőmozgásokkal mutatja meg csodás alakját.

Reni a klipben Lábas Viki által ráaggatott gúnynevet is meglovagolta, és egy dzsungelben énekel, ami köztudottan Maugli lakhelye. Ebből arra következtethetünk, hogy Reni humorral kezelte a történteket, és cseppet sem akadt ki azon, hogy Csöcsös Mauglinak nevezték.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.