Frappáns: így vágott vissza a csöcsös Maugliért Tolvai Reni

bosszú Csöcsös Maugli beszólás Lábas Viki Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni nem hagyta szó nélkül, hogy a Margaret Island énekesnője néhány hónappal ezelőtt beszólt neki, és igazán humorosan vágott vissza.

Ahogy arról mi is hírt adtunk még februárban, Lábas Viki óriási bakit követett el közösségi oldalán. az énekesnő először véletlenül Tolvai Reninek küldte el a róla szóló beszólást, később pedig kínosan magyarázkodott, amivel nem, hogy javított volna, de inkább rontott a helyzetén. Reni akkor is humorral kezelte a történteket, és cseppet sem akadt ki azon, hogy Csöcsös Mauglinak nevezték.

Nos, Reni most meg is lovagolta a ráaggatott gúnynevet, és legújabb, Lotfi Begivel és Rácz Gergővel közös klipjében egy dzsungelben énekel, ami köztudottan Maugli lakhelye. Ha valaki azt hinné, ez csak belemagyarázás, téved, ugyanis Lotfi Begi mauglis pólója igen csak egyértelmű üzenet.

Úgy tűnik, Lotfi Begi idén nyáron is csak úgy ontja magából a slágergyanús dalokat, két héttel ezelőtt az 1993-as Buli van a parton, a szabadstrandon című dal átdolgozásával debütált, amit egyenesen imád a közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.