Súlyos szankciók várnak az oltatlanokra, egyes helyeken a negatív teszt sem lesz elég Németországban

delta variáns negyedik hullám COVID-19 koronavírus Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Die Welt német lap szellőztetett meg egy dokumentumot, amiben arról írnak, hogy a német kormány szigorú korlátozó intézkedéseket tervez ősszel és télen, a korornavírus elleni harc érdekében.

Az Mfor azt írja, hogy bizonyos rendezvényeken csak azok vehetnek részt, aki be vannak oltva Covid ellen, átestek a betegségen vagy negatív teszttel rendelkeznek. A korlátozások érintik az éttermek belső tereit is, a szállodákat, a testi közesléggel járó szolgáltatásokat, a sportolást, a zárt téri rendezvényeket és a tömegrendezvényeket, helyszíntől függetlenül.

Lesznek továbbá olyan szolgáltatások is, ahova a negatív teszt nem lesz elég, csak az oltottak és a betegségen átesettek vehetik igénybe. A szövetségi minisztérium zárt helyiségekben ismét kötelezővé tenné a maszkhasználatot. Javasolják, hogy az egyes tartományok dolgozzák ki az őszi és téli tesztelések menetét az iskolákban és az óvodákban. Úgy gondolják, hogy ezekkel az intézkedésekkel megelőzhető lesz egy erősebb negyedik hullám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.