Megtörte a csendet Alec Baldwin a véletlen gyilkosság után: "Nincsenek szavak..."

gyilkosság színész véletlen Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán. A 68 éves színész egy a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott. Baldwin megtörte a csendet a véletlen gyilkosság után, a Twitteren reagált a történtekre.

Alec Baldwin a Twitter-oldalán beszélt először a borzalmakról, amelyek A Rust című western forgatása közben történtek csütörtökön Új-Mexikóban.

"Nincsenek szavak arra a döbbenetre és szomorúságra, amit a tragédiával kapcsolatban érzek, és ami elvette Halyna Hutchins életet. Egy feleség volt, anya és mélyen tisztelt, szeretett kollégánk is. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy kiderüljön, mi okozta ezt a szörnyű esetet"

- írta.

"Felvettem a kapcsolatot a férjével és családjával, akiket teljes támogatásomról biztosítok. Megszakad a szívem értük, és mindenkiért, aki ismerte és szerette Halynát" - írta egy másik bejegyzésében.

Alec Baldwin teljesen összeomlott: nyilvánosságra kerültek a gyilkosság utáni fotók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.