2 éves kisfiú fulladt bele egy medencébe, amíg az anyja OnlyFansra készített tartalmakat

Forrás: Facebook/Wiyada Pholtawee -
halál kisgyerek tragédia fulladás onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OnlyFans modell állítólag egy házibulin volt más felnőtt filmesekkel, amikor kétéves fia belefulladt a medencébe. Az egyik aznapi fotón állítólag egy biliárdasztalon ül széttett lábakkal.

A 26 éves Wiyada Pontawee és fotós férje egy thaiföldi házban töltötték a Valentin-napot. Úgy tudni, a házibulin több OnlyFans modell is részt vett, és buli közben több fotósorozat is készült. Wiyadáról úgy tudni, készültek képek a medence mellett, egy keveset takaró bikiniben, és egy biliárdasztalon is, amelyen széttárt lábakkal pózolt - írja a Daily Star.

A modell fia, Chawanakon két nap múlva ünnepelte volna a harmadik születésnapját, de aznap fulladt bele a ház medencéjébe, miközben édesanyjáról a házban készítettek fotókat és videókat.

Wiyada Pholtawee Forrás: Facebook/Wiyada Pholtawee

A kisfiú apja este tíz körül hallotta meg, hogy gyermeke fuldoklik a medencében, ekkor hívták a mentőket, akik megpróbálták újraéleszteni a gyermeket, de a kórházba szállítást követően életét vesztette.

"Megszakad a szívem. Nem akarok tovább élni. Imádkozom, hogy visszahozzam a fiamat az életbe" - mondta a megtört édesanya. Amikor a szülők meglátták, hogy baj van, azonnal rohantak segíteni, beugrottak a medencébe, de már késő volt.

Egy fejsérülés következtében hunyt el Bob Saget, a Full House sztárja. Családja nem nyugszik, pert indítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.