Újabb megdöbbentő nyomot találtak a VV Fanni-ügyben: a vádlott nagypapája vallott

bűntény Novozánszki Fanni ügy nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a VV Fanni-ügy tárgyalása, amelyen korábbi vallomásokat is felolvastak.

Folytatódik Novozánszki Fanni ügyének tárgyalása. A bírónő ismertette a 2017. november 20-án Novozánszki Sándornak a rendőrségen tett vallomását. Fanni holttestét azóta sem találták meg. Megölésével pedig egy dunaújvárosi férfit, B. Lászlót vádol az ügyészség.

Fanni édesapja elmondta, hogy miután napok óta nem hallottak lányukról, lakatost hívtak és bemenetek a lány lakásába. Az ingatlanban VV Fanni kutyái fogadták őket, akik furcsa módon nem voltak éhesek, pedig elvileg akkor már jó ideje nem kaptak enni.

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07. Fotó: Polyák Attila - Origo

Az édesapa vallomása után a vádlott nagypapájának vallomását ismertette a bírónő. Az idős férfi jámbor, jóravaló embernek írta le unokáját, akinél soha nem tapasztalt agressziót. A nagypapa felismerte azt a kötelet, melyen a rendőrök megtalálták Fanni vérét, elmondása szerint az a vádlott családjáé volt - írja a Blikk.

B. László korábbi üzlettársa vallomásából az derült ki, hogy: B. László egymillió forintot kért kölcsön tőle Fanni eltűnésének napján. A férfi nem adott, mert állítása szerint megbízhatatlan, nagyotmondó embernek ismerte meg B. Lászlót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.