Fordulat VV Fanni meggyilkolásának ügyében: sok minden megváltozhat

Forrás: Blikk -
gyilkosság B. László tárgyalás bíróság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bírónő a tárgyaláson órákon keresztül tett fel keresztkérdéseket a VV Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlónak, aki a legtöbb kérdésre nem válaszolt.

A több mint két éve zajló tárgyalássorozat alatt már számtalanszor elhangzott, hogy a feltételezett gyilkos, B. László ellen több közvetlen bizonyíték is van, de mindeddig nem került sor arra, hogy időrendi sorrendben mindent összefoglaljanak. - írja a Bors.

Forrás: Blikk

A bírónő szembesítette a vádlottatazokkal a tényekkel, hogy telefonjának cellainformációi szerint pontosan látszik, merre járt Fanni eltűnésének napján; a híváslistája szerint tudni, kivel beszélt; hogy a bérelt autójában talált nagy mennyiségű vértől a férfi rosszul lett, és ki kellett takarítani azt; hogy a bankszámláján nem volt pénz, ráadásul internetes keresési előzményei is igen beszédesek.

B. László Fanni eltűnésének napján rákeresett az "autó-nyomkövetésre", a "hitel bárlistásoknak", a "férfi escort", a "police" és a "vízi hulla" kifejezésekre.

A vádlott 2017. november 20-án járt Novozánszki Fanni lakásán, ahonnan a nő ernyedt testével a karjaiban távozott. A férfi tagadja, hogy megölte volna a nőt, de arra képtelen magyarázatot adni, hogy mi történt Fanni halálának éjszakáján.

A nyomozati anyagokból viszont kiderült, mi történhetett: B. Lászlónak pénzre volt szüksége, 2017 őszére egy vasa sem maradt, hiába működtetett két céget.

A férfi a tárgyaláson mindvégig ártatlanságát hangoztatta, vagy nemes egyszerűséggel nem válaszolt a kérdésekre. Amikor a keresési előzményeknél melegpornóban való részvétel került szóba, a férfi azt állította, hogy már nem emlékszik ennek okára.

"Már nem emlékszem, biztosan véletlenül nyomódott meg a telefonom, bírónő, és így került bele ez a keresési előzmény" – magyarázta a gyanúsított a bíróság előtt.

A jelenlegi állás szerint mindezek ellenére még az is elképzelhető, hogy B. László szabadon távozhat a bíróságról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.