A Békásmegyeren öngyilkosságot elkövetett nő férje most szemtanúkat keres

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
édesanya szemtanú öngyilkosság Békásmegyer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemtanúkat keres az a férj, akinek a felesége levetette magát egy békásmegyeri épület 14. emeletéről. 

Kedd délelőtt sokkolta a békásmegyeri lakókat, amikor egy fiatal nő a mélybe vetette magát az egyik toronyház legfelső emeletéről. Habár azonnal mentőt hívtak hozzá, esélye sem volt túlélni a tragédiát.

"Az én feleségem ugrott le tegnap az egyik épületről reggel. Keresem azt a szemtanút, aki utoljára látta és próbált segíteni neki" - írta az elhunyt nő férje, Balázs az egyik békásmegyeri Facebook-csoportban. Felesége, a 34 éves Viki kedd délelőtt zuhant le az egyik toronyházból. A házaspárnak van egy ötéves kisfia is, aki édesanya nélkül maradt.

illusztráció Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A kiírásra rengeteg hozzászólás érkezett, de miután valós segítséget nem kapott, lezárta a kommentelési lehetőséget.

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, mivel Viki nem ebben a házban lakott, és egyértelmű jelek utalnak arra, hogy öngyilkossági céllal ment fel az épület tetejére.

Sajnos, nem ez volt az első eset, hogy valaki öngyilkosságot követett el a békásmegyeri toronyházban. A lakótelep egyik legmagasabb épületében két évvel ezelőtt egy tinédzser azért vetett véget az életének, mert gondjai voltak az iskolában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.